Berglund

Svensk form och funktion

Tillbehör

Markfäste Easy Mount till Forma och veckolådor
Markfäste för enkel montering av Berglunds veckopostlådor samt uppsättningsbågen Forma.
Berglund jordankare
Markfäste Jordankare För permanent fastgjutning av din veckopostlåda eller Forma båge. Består av bottenplatta och 2 stag för fastgjutning. Passande samtliga Berglund veckolådor och Forma bågen.
Låslock SafetyCare90
För dig som vill ha möjlighet att låsa om din post. Låsinsats med 2 nycklar, avsedd för Berglund Stil 90 plastlåda. Monteras enkelt utan verktyg.
Postlådestolpe Forma svart
Forma är en dekorativ uppsättningsbåge med plats för siffra. Uppsättningsbågarna är tillverkade av elektrogalvaniserat rör som brännlackerats i svart. De monteras enkelt på markfästet Easy Mount.
Berglund Post-Stick Stolpe
Uppsättningsstolpe för postlådor. Tillverkad av elektro- galvaniserade stålrör som brännlackerats.

Standard

Postlåda Berglund 222 grå
En robust postlåda med stor kapacitet, i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion. Tillverkad i pulverlackerad metall. Volym 35 liter
Postlåda Berglund 910 vit
En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Tillverkad i pulverlackerad metall.
Postlåda Berglund 950 trä
Postlåda i obehandlad furu i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Volym 9 l
Berglund Stil 88
Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.
Postlåda Stil 95 svart
Postlåda med skandinavisk form och funktion. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.

Standard låsbara

Berglund Postlåda 444
En robust weekendpostlåda i mjuk, stilren skandinavisk design, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Volym 30 liter
Postlåda Berglund 930 vit
En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Tillverkad i pulverlackerad metall. Volym 15 liter.
Berglund Postlåda Stil 200
Rymlig och låsbar weekendpostlåda med skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering.
Postlåda Stil 90 grå, plast
Stilren och modern postlåda i plast med modern skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden.

Veckopost - låsbar

Berglund Postlåda 995 med lucka bak
En robust veckopostlåda i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Tömmningslucka endast på baksidan.
Postlåda Berglund 999 silver veckolåda
En robust veckopostlåda i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Volym 32/65 liter
Berglund Postlåda Stil 3000
Veckopostlåda i tidlös skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion.
Berglund veckopostlåda 988
En veckopostlåda i tidlös skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås.

Veckopost paket - låsbar

Postlåda Stil 4000 paket, svart veckopost
Veckopostlåda i modern skandinavisk form och funktion, med stor kapacitet för säker post- och pakethantering genom två inkast. Med inbyggt Assa-lås.
Prenumerera på Postlådor