Berglund

Svensk form och funktion

Tillbehör

Markfäste Easy Mount till Forma och veckolådor
Markfäste för enkel montering av Berglunds veckopostlådor samt uppsättningsbågen Forma.
Berglund jordankare
Markfäste Jordankare För permanent fastgjutning av din veckopostlåda eller Forma båge. Består av bottenplatta och 2 stag för fastgjutning. Passande samtliga Berglund veckolådor och Forma bågen.
Kodlås ASSA till postlåda
ASSA kodlås för montering på postlåda Stil 4000. Öppnas med en 4-siffrig kod och kan kompletteras med en tillfällig engångskod för hantverkare etc. Drivs med 2 st AAA batteri, medföljer. Räcker för ca 10000 öppningar, varning med röd lampa då ca 100 öppningar.
Lås till Berglund 444-988-995-999
Lås som fungerar till Postlåda 444, 988, 995 samt 999
Lås till Stil 100/200/300 (3000 m skåra i luckan -10)
Passar till Stil 100 / 300 och även Stil 3000 tom 2010 (tömningslucka med skåra)
Lås till Stil 3000 inkl nya regeln
Lås till Stil 3000 med nya regeln Regeln går bakom frontstommen vilket gör att det passar alla Stil 3000 om luckan har rätt håldimension
Låslock SafetyCare90
För dig som vill ha möjlighet att låsa om din post. Låsinsats med 2 nycklar, avsedd för Berglund Stil 90 plastlåda. Monteras enkelt utan verktyg.
Låsrengöring ASSA De-Icer, 50 ml
ASSA De-Icer låsrengöring,är ett rengöringsmedel och islösare för cylinderlås. EFFEKTIVT-Löser snabbt föroreningar ANTIFROST-Löser och förhindrar isbildning
Låsspray ASSA, 50 ml
Effektivt smörjmedel till till postlådan som väsentligt ökar låsets funktionssäkerhet och livslängd. Förebygger problem i låset som kan förorsakas av dam, fukt och frost. Smörj upp låset 6 gånger om året i förebyggande syfte.
Postlådestolpe Forma svart
Forma är en dekorativ uppsättningsbåge med plats för siffra. Uppsättningsbågarna är tillverkade av elektrogalvaniserat rör som brännlackerats i svart. De monteras enkelt på markfästet Easy Mount.
Berglund Post-Stick Stolpe
Uppsättningsstolpe för postlådor. Tillverkad av elektro- galvaniserade stålrör som brännlackerats.

Standard

Postlåda Berglund 222 grå
En robust postlåda med stor kapacitet, i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion. Tillverkad i pulverlackerad metall.
Postlåda Berglund 910 vit
En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Tillverkad i pulverlackerad metall.
Postlåda Berglund 950 trä
Postlåda i obehandlad furu i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Volym 9 l
Berglund Stil 88
Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.
Postlåda Stil 90 grå, plast
Stilren och modern postlåda i plast med modern skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden.
Postlåda Stil 95 svart
Postlåda med skandinavisk form och funktion. En kvalitetsprodukt, där gediget hantverk och material av hög kvalitet, möter tidlös form och funktion.

Standard låsbara

Berglund Postlåda 444
En robust weekendpostlåda i mjuk, stilren skandinavisk design, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Volym 30 liter
Postlåda Berglund 930 vit
En postlåda i skandinavisk form och funktion, för hantering av den dagliga posten. Tillverkad i pulverlackerad metall. Volym 15 liter.
Berglund Postlåda Stil 200
Rymlig och låsbar weekendpostlåda med skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering.
Berglund Postlåda Stil 250
Rymlig och låsbar weekendpostlåda med skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering.
Postlåda Stil 90 grå, plast
Stilren och modern postlåda i plast med modern skandinavisk form och funktion. Särskilt utformad för att stå emot att locket öppnar sig för vinden.
Postlåda Stil 98
Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda har nu vidareutvecklats för att möta dagens behov. En låsbar version för att skydda din post för objudna gäster. En kvalitetsprodukt, med gediget hantverk och material av hög kvalitet.

Veckopost - låsbar

Berglund Postlåda 995 med lucka bak
En robust veckopostlåda i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Tömmningslucka endast på baksidan.
Postlåda Berglund 999 silver veckolåda
En robust veckopostlåda i mjuk, stilren skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås. Volym 32/65 liter
Berglund Postlåda Stil 3000
Veckopostlåda i tidlös skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion.
Berglund veckopostlåda 988
En veckopostlåda i tidlös skandinavisk form och funktion, för trygg och säker posthantering. Med inbyggd låsfunktion och ergonomiskt, fuktskyddat lås.

Veckopost paket - låsbar

Berglund Postlåda Stil 1000
Postlådan tillverkas i Berglunds högsta plåtkvaliteter. Tar emot paket.
Postlåda Stil 4000 paket, svart veckopost
Veckopostlåda i modern skandinavisk form och funktion, med stor kapacitet för säker post- och pakethantering genom två inkast. Med inbyggt Assa-lås.
Prenumerera på Postlådor